Voor de lekkerste broodjes

Bestel nu!

Welkom bij lunch at your job catering!

---

Coronavirus

Lunch at your job catering is open. Wij volgen de laatste ontwikkelingen rondom het corona virus nauwlettend en volgen de adviezen van het kabinet en het RIVM op.

Voor de algemene gezondheid van onze klanten en personeel vragen wij u om op gepaste afstand van de chauffeurs te blijven en verpakken wij al onze producten apart zodat u met een gerust hart van onze lekkernijen kan genieten. Verder zorgen wij voor goede hygiëne en blijven medewerkers thuis bij eventuele griep/verkoudheidsklachten. Wij hopen op deze manier open te kunnen blijven en iedereen te kunnen voorzien van onze heerlijke broodjes.  

Het team van Lunch at your job Catering 

---

Gevestigd in Vianen zijn wij de lunchcateraar voor de regio. Onze jarenlange ervaring en gedrevenheid zorgt ervoor dat u kunt genieten van een heerlijke lunch. Als familiebedrijf staan wij voor kwaliteit en daarom bereiden wij onze producten altijd vers en met zorg. Door onze bezorgservice kunnen we onze lunches gekoeld en in heel de regio bezorgen, wij bezorgen:

- Catering in Vianen
- Catering in Nieuwegein
- Catering in Utrecht
- Catering in Houten
- Catering in IJsselstein

Er is op het gebied van catering veel mogelijk. We houden altijd rekening met dieetwensen, allergieën of geloofsovertuiging. Ook buffetten kunt u bij ons in overleg bestellen. Kortom uw wensen staan centraal bij ons. Neem gerust contact met ons op indien u meer wilt weten over de mogelijkheden of bezorglocaties. 

 

Besteltijden

Maandag tot en met vrijdag geopend.
  • Lunch (11.00 – 14.30) graag voor 09.30 bestellen.
  • Namiddag en avond (14.30 – 18.30) bestellingen graag voor 12.30 bestellen.
Heeft u andere wensen? Bijvoorbeeld een ontbijt of allergie? Laat het ons tijdig weten.

Onze producten

Heerlijk verse wraps
Heerlijk verse jus d'orange
Voorbeeld van onze bedrijfslunch
Heerlijk vers fruit
Heerlijk verse hapjes
Gezellig gedekte tafels
Belegd broodje
Belegd broodje
Belegd broodje
Belegd broodje